Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en onat fiyatlarla iye olmak kucakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz tahliye olmalarını esenlar.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha zayıf gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı için sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara icat etmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Sessiz Kanatlı Yangın Bapları; Tek kanatlı tasarımıyla, ancak mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış sağlar.

Yangın kapısı; adam sağlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu tür yangın merdiveninin baz özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven iyi bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya estetik tasaların bir faktör başüstüneğu binalar yürekin muvafık hale getirir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve hizmetı dahil olgunlaşmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Dairesel tasar çizim, göl ayağı izini en aza indirirken randımanlı dikey harekete müsaade verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar karınin tatbik bir intihap haline getirir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapkaloriın bakımını yetiştirmek yürekin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını ihmal etmek veya amatörce hareket etmek önemlice özetlara reçete harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir binası vardır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye Yangın Kapısı Fiyatları intibak ve orantılı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir faik nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page